Jongerenactiviteiten Djynamo

Jongerenactiviteiten Djynamo

Djynamo is de internationale jongerenafdeling van de Vierde Wereld Beweging.

jonern

Djynamo organiseert regelmatig internationale ontmoetingen. Ook komen jongeren van tijd tot tijd bij elkaar op de boerderij ’t Zwervel. In de zomer van 2017 zal in het kader van de 60 jaar beweging ATD Vierde Wereld een internationale jongerenontmoeting worden georganiseerd op ‘t Zwervel in Wijhe. Help mee organiseren !

Wij strijden ook tegen extreme armoede en uitsluiting maar we doen dit op onze eigen manier. Zo organiseren wij verschillende activiteiten zowel binnen Nederland als internationaal waar jongeren met uiteenlopende achtergronden elkaar kunnen ontmoeten. Hierdoor leren wij elkaar goed kennen en kunnen wij een bredere kijk op de samenleving ontwikkelen en samen weer andere activiteiten bedenken en organiseren.

cropped-header1

Wij gaan niet uit van doelgroepjongeren maar wij gaan ervan uit dat alle jongeren een doel hebben en daaraan willen werken.

De jongerendagen organiseren wij op ’t Zwervel in Wijhe. Wanneer we met een groep jongeren op ’t Zwervel samenkomen, dragen we zorg voor elkaar, het terrein, de materialen en de ruimten die we gebruiken.

Tijdens deze dagen doen wij schuur- en schilderwerk, timmerwerk, tuinierswerk,schoonmaakwerk, technisch werk, enzovoort. Kortom wij realiseren allerlei bouwprojecten en helpen bij het onderhouden van ’t Zwervel.

Wij hebben natuurlijk ook vrije tijd die we gezamenlijk in kunnen vullen met activiteiten, waarbij ieder kan kiezen waar hij aan mee doet.

Vraag om informatie. tzwervel.wijhe@atd-vierdewereld.nl

Europese Djynamo jongeren ontmoeting in België
Europese Djynamo jongeren ontmoeting in België

Website Djynamo: https://djynamo.wordpress.com/

Website Djynamo internationaal: http://www.atd-fourthworld.org/where-we-are/europe/la-dynamique-jeunesse/