2015 Bijstand: De Heer de Boer

Vandaag 24 juni 2015 voel ik mijn voor het eerst persoonlijk aangesproken door ene Heer de Boer van de werkgevers organisatie. Ik zeg nog tegen mijzelf, joh trek het je niet aan die man doet zijn naam eer aan. Maar toch borrelt het in mijn borst ik ben zo enorm persoonlijk beledigd dat ik die man persoonlijk zou willen spreken en vertellen dat er ook hard solliciterende mensen zijn , die van een uitkering moeten leven die beslist altijd te weinig is om van rond te komen en om te overleven naar een voedselbank moeten in dit rijke land. Niet naar de gezondheidszorg durven en sparen voor 375.00 eigen bijdragen met geen mogelijk is op te hoesten. En dan als labberkakkers weg gezet te worden.

Ik snap dat deze meneer de Boer geen idee heeft wat er leeft . deze meneer valt in categorie NS topmensen die ontslagen zijn en dat dan vergeten word een ontslag brief te sturen en deze Top man nog even enkele tonnen kan opstrijken. maar er is geen enkele labberkakker die ook maar een seconde gelooft dat het is vergeten Ja bewust vergeten, een gouden hand boven het hoofd. Je word doodgegooid met graaiende topmensen. Heel Den haag en aanverwanten zijn dan zo verontwaardig,  allemaal gespeeld, ronduit een groot toneel stuk.

Ik ben al 6 jaar aan het modderen om de eindjes aan elkaar te knopen geen schulden te maken, te solliciteren ik was 56 nu ben ik 62 en moet nog 5 jaar door labberkakken en doormodderen. Meneer de Boer kom eens langs zal ik je mijn lijstje ellende laten zien. Wij hadden het volgens ons goed voor elkaar. Maar ja door omstandigheden buiten onze schuld om kom je ineens in een onvoorziene situatie. Nou ja helaas hadden we het kunnen overzien mijn Oma zei in 1960 al banken zijn niet te vertrouwen, zou ze waarzegster zijn geweest.? Maar helaas kan je niet met niets iets maken hoe hard je er ook voor werkt en voor wilt werken. Over 5 jaar mag ik met pensioen maar ja mijn Pensioen ! samen hard voor gewerkt mijn man en ik , gestolen door de overheid daar hebben ze zulke goede ideeën. Maar om gecompenseerd te worden daarvoor  moet in de collegiale kringen van de Heer de Boer verkeren, en geen deel uitmaken van het klootjes volk die verantwoordelijk zijn voor het nationaal bruto inkomen, nee die vallen onder labberkakkers.

De labberkakkers die 40 jaar gewerkt hebben en nu door hun werkgevers er uitgebonjourd worden om dat ze te duur zijn geworden. ( Uw club toch ?) Die labberkakkers die nu in een uitkering zitten die met hun zestig jaar nog wel aspergers kunnen steken heerlijk met een het zonnetje op hun rug.

Ik wil een dagje asperges steken, samen met  u  heer de Boer, heerlijk samen zonnetje op onze rug en een goed gesprek. Ik denk dat de Heer de Boer mij vast heel goed kan vertellen hoe je, je zakken kunt vullen met gemeenschapsgeld, gouden handdrukken, en de rest.  Oh ja in uw kringen kan je mega fouten maken en weg gepromoveerd worden in een nog hogere salaris schaal. Maak je als een labberkakker een foutje dan krijgt hij een mega boete en je word aan de schandpaal genageld als fraudeur.

Schande meneer de Boer ook als labberkakker wil ik met respect genoemd worden. Mijn leven lang hard voor gewerkt, en belasting voor betaald.

Bron: https://maryschuurman.wordpress.com/2015/06/24/de-heer-de-boer/